Fototur til Itrabo, Andalucia

Solør Fotoklubb arrangerer Fototur til Itrabo i Andalucia med avreise tidlig morgen lørdag 23.mai og hjemreise ettermiddag torsdag 28. mai. Turen arrangeres til selvkost og vil koste ca kr 3000.- alt inklusive.
Vi har privat innkvartering, spleis på mat og leiebil.

Av hensyn til billettbestilling må vi ha bindene påmelding med innbetaling av forskudd kr 2 000.- innen 15.03.

Påmelding til post@s-sjolli.no

 

Vi flyr (ca 4 timers flytur) til Malaga, plukker opp leiebil og har en drøy times kjøring til Itrabo og regner med å være framme på tidlig ettermiddag.

Itrabo er en idyllisk liten fjellandsby med trange smug, gamle hus, mange bakker og trapper. Det er milevis med turstier i nærområdet rundt Itrabo.

Innbyggerne lever av frukt og grønnsaksdyrking.  Byen har cirka tusen innbyggere og vi skal bo midt i landsbyen med de fastboende som nærmeste naboer og kommer på den måten nær det spanske hverdagslivet. De fastboende er inkluderende og blide og setter pris på besøk og nye impulser. I byen finner du vannpost med rent vann fra fjellet, en butikk, to barer, apotek, minibank, post og legekontor.

 

Åse har gjennom snart to tiår nytt godt av gjestfriheten i Itrabo. Hun ser på sine arrangement som et lite bidrag til mer aktivitet og omsetning i lokalmiljøet. Slik vil deltagerne på disse turene skape nye bånd til gjensidig hygge og nytte. Vi benytter lokale tjenester og service så langt det er mulig.

Casa Calle Carmen har fem soverom ( to dobbeltrom, tre rom med to senger, totalt 10 sengeplasser), to bad, stue, kjøkken og en praktfull terrasse. Frokost spiser vi på terrassen og de dagene vi ikke velger å spise ute lager vi middag (dugnad) i steinovn på terrassen.

Det vrimler av spennende fotomotiver i Itrabo. I tillegg til å fotografere i Itrabo vil vi reise på dagsturer til andre spennende steder i nærområdet. Aktuelt er det med dagstur til Kitty Harris Skulpturpark, Almunecar ( spennende gammel by med festning og «milevis» med strender), Nerja ( dryppsteinsgrotter og gammel bydel), Granadas gammelby med katedral, eller vi tar rett og slett en rusletur i Itrabos omgivelser.

Det er ca 20 minutter med bil til de tre nærmeste kystbyene (Almunecar, Motrill og Salobrenna. Flotte strender og hyggelige shoppingmiljø er ikke vanskelig å finne. Deltagerne må regne med å gå en del så ta med gode sko og badetøy.

For mer info om Itrabo og stedets fasiliteter anbefales www.strandsjo.no .