Medlemsmøte 02. mars 2020

Medlemsmøte ble som vanlig avholdt i Sparebankens lokaler på Flisa. 

Vi skulle gjerne hatt noen flere deltagere til planlagt fototur til Itrabo 23. mai til 28.mai. Se nedenfor og meld dere på!

Vi arrangerer kurs i Lightroom og billedbehandling 24. og 26.  mars kl 18.00 – 21.00 i Sparebankens lokaler på Flisa. Kurset omhandler grunnleggende bruk av Lightroom  ( Svein) og billedbehandling (Øyvind). Kursene kan tas uavhengig av hverandre. Kurset i Lightroom forutsetter at deltagerne har installert Lightroom på PC eller Mac mens kurset i billedbehandling ikke krever spesiell programvare.  Kurset  er  gratis for medlemmer og koster kr 400.- for ikke medlemmer.  Påmelding innen 15. mars til post@s-sjolli.no

Det ble orientert om eventuelt bokprosjekt; Solør i ord og bilder.  Styret arbeider videre med planer og i første omgang søkes tilskudd fra ulike instanser. Prosjektet skal være ferdig innen vår jubileumsfeiring ( 40 år) høsten 2022. Mer info kommer etter at finansiering er på plass.

På mars møtet har det blitt tradisjon at vinner av konkurransen Årets Fotograf har fotoforedrag. Vinner av konkurransen ble i år som i fjor Bjørg Lund-Vang og hun holdt et inspirerende foredrag med visning av sine bilder.

Tema for Månedens konkurranse var «Fritt motiv». Førsteplassen ble delt mellom Laila Trøen Haugen og Svein Sjølli.