Medlemsmøte 8. januar 2024

Årets første møte ble avholdt på Åsnes folkebibliotek på Flisa.
En omfattende agenda ble gjennomgått.

  1. Bokprosjektet: 171 bøker er solgt, dvs ca 100 bøker igjen for salg.
  2. .Kalender og kalenderbilder: Det ble snakket litt om dette temaet og mange har spurt etter kalender. Det vil da være snakk om mindre antall (200?). Viktig å finne et trykkeri med god kvalitet med tanke på at vi er en fotoklubb, og til en god pris. Det nye styret tar dette videre.
  3. Svein hadde ett fint foredrag gjennom Moderskjeppet om vinterbilder mm.
  4. Medlemmene hadde med et bilde for fremvisning for kommentarer/bildekritikk.
  5. Alf Håvard viste frem sin flotte samling med analoge kameraer.
  6. Det er snart årsmøte. Planlagt 5. februar 2023. Medlemmene bes om å sende in saker.
  7. Forslag om utedag med foto med i nærmiljøet. Vinterbilde eller annet. Kanskje benytte det som ble vist i foredraget til Svein. Planlagt dag er 27. januar kl 10.00 med oppmøte på Flisa bibliotek, og møtes der etterpå også . Mer informasjon vil komme. Men sett av denne dagen de som kan.